ინგრედიენტები
2 ნაჭერი პური
100 გრამი ქათმის ხორცი
1 ჩ/კ კარაქი
1 ს/კ ზეითუნის ზეთი
2 კბილი დაკეპილი ნიორი
მწიკვი პაპრიკა
3 ს/კ მაიონეზი
1/8 ჩ/კ პილპილი
მარილი საჭიროებისამებრ
დაჭრილი კიტრი
წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
მომზადება
მოუსვით კარაქი პურის ნაჭრებს და ტაფაზე შებრაწეთ.
ტაფაზე ზეთში მოთუშეთ ნიორი.
დაუმატეთ დაქუცმაცებული ქათმის ხორცი, მარილი, პაპრიკა და კარგად შებრაწეთ.
თასში მოათავსეთ მაიონეზი, პილპილი და კარგად აურიეთ.
დაუმატეთ დაჭრილი კიტრი და მწვანილი. შეურიეთ გაგრილებული ქათმის ხორცი.
მიღებული ნაზავი პურზე გადაანაწილეთ და დააფარეთ მეორე ნაჭერი ზემოდან.
სენდვიჩი ორ ნაწილად გაყავით და გემრიელად მიირთვით.