ინგრედიენტები
2 ცალი ყაბაყი
2 კბილი ნიორი
1 ცალი ხახვი
2 ს/კ პიტნა
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
350 გრამი წყალი
100 გრამი ნაღები
გემოვნებით მარილი
გემოვნებით პილპილი
მომზადება
ქვაბში ჩაასხით ზეთი ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი ნიორი და მოთუშეთ ხახვი როცა დარბილდება დააყარეთ დაჭრილი ყაბაყი და დაამატეთ წყალი ადუღეთ სანამ ყაბაყი არ მოიხარშება როცა ყაბაყი მოხარშება დაამატეთ წვრილად დაჭრილი პიტნა ნაღები მარილი და პილპილი წამოდუღეთ.
სანამ მიირთმევთ მიღებული მასა დააბლენდერეთ.