ყველის სენდვიჩი

ყველის სენდვიჩი

ინგრედიენტები

4   ნაჭერი თეთრი პური

2   ნაჭერი ყველი ჩედარი

3   ს/კ კარაქი

მომზადებ

წინასწარ გააცხელეთ ტაფა საშუალო ტემპერატურაზე. პურის ნაჭერს ერთ მხარეზე წაუსვით კარაქი.

პური კარაქიანი მხრით ტაფაზე მოათავსეთ და ზედ დაადეთ 1 ნაჭერი ყველი. პურის მეორე ნაჭერსაც ცალ მხარეზე წაუსვით კარაქი და დაადეთ სენდვიჩს – კარაქიანი მხრით ზემოთ.

წვით შებრაწვამდე. შემდეგ გადაატრიალეთ სენდვიჩი და გააგრძელეთ შეწვა მეორე მხარეს ყველის დადნობამდე.

გაიმეორეთ ეს ეტაპები დარჩენილი 2 ნაჭერი პურის, 1 ნაჭერი ყველისა და კარაქის შემთხვევაში.