ინგრედიენტები
3 ჭიქა ფქვილი
1 1/2 ჩ/კ დარიჩინი
1 ჩ/კ სოდა
1 ჩ/კ მარილი
1/4 ჩ/კ გამაფხვიერებელი
3 ცალი კვერცხი
2 ჭიქა შაქარი
1 ჭიქა ზეთი
1 ს/კ ვანილი
2 ჭიქა გათლილი და დაჭრილი ვაშლი
1 ჩ/კ ფქვილი
1/2 ჭიქა თხლად დაჭრილი ნიგოზი
მომზადება
აურიეთ ფქვილი, დარიჩინი, სოდა, მარილი და გამაფხვიერებელი.
ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ შაქარი და ზეთი. შემდეგ დაუმატეთ ვანილი და მშრალი ინგრედიენტები (ფქვილის ნარევი). ბოლოს შეურიეთ ვაშლი.
ერთ ჩაის კოვზ ფქვილში შეურიეთ ნიგოზი და დაუმატეთ ცომს.
ერთ ჩაის კოვზ ფქვილში შეურიეთ ნიგოზი და დაუმატეთ ცომს.
აცხვეთ 175ºC-ზე ერთი საათით.