ინგრედიენტები
12 ცალი ბამბუკის ან რკინის შამფური
165 გრამი ანანასი
300 გრამი ბეკონის ნაჭრები
მომზადება
გააცხელეთ გრილი საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე.
მონაცვლეობით ააგეთ გათლილი, თესლგაცლილი და პატარებად დაჭრილი ანანასი და შუაზე გაჭრილი ბეკონი ერთ შამფურზე. გაიმეორეთ იგივე 12 ქაბაბის გასაკეთებლად.
საშუალო ტემპერატურაზე წვით ქაბაბი თითოეულ მხარეს დაახლოებით 2–3 წუთით ან თქვენი სურვილისამებრ. გადმოიტანეთ თეფშზე, დაფარეთ ფოლგით და გადადეთ 5 წუთით, შემდეგ კი გემრიელად მიირთვით!