ინგრედიენტები
მზესუმზირა - 2 ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჭიქა
წყალი - 0,5 ჭიქა
მზესუმზირის ზეთი - 150 მლ
მომზადების წესები
მზესუმზირა მოვხალოთ და გავფრცქვნათ ხორცსაკეპ მანქანაში, ასევე ფქვილიც ცეცხლზე მოვხალოთ, ოდნავ ფერი შევუცვალოთ და შევურიოთ მზესუმზიას.
წყალი და შაქარი დავდგათ ცეცხლზე და მივიყვანოთ დუღილამდე, შაქარი უნდა გადნეს.
სიროფი და მზესუმზირის ნარევი ერთმანეთში შევურიოთ.
როცა ერთიან მასას მივიღებთ, გადავიღოთ ფორმაში სადაც იქნება ჩაფენილი ცელოფანი .თავზე აუცილებლად დავაფაროთ.