იცოდით, რომ გუაკამოლის პირველი პროტოტიპი XV საუკუნით თარიღდება და უკავშირდება აცტეკებს?
ინგრედიენტები
ავოკადო - 3 ცალი
პომიდორი - 2 ცალი
ხახვი - 1 ცალი
ლიმონი - 2 ცალი
ქინძი და ოხრახუში - 1 კონა
მწვანე წიწაკა - 2 ცალი
დაფქვილი შავი წიწაკა
მარილი
მომზადების წესები
გათალეთ ავოკადო, ამოიღეთ გული და დაამუშვეთ იქამდე, სანამ არ მიიღბთ მისგან ფაფისებრ მასას.
ლიმონი გაჭერით შუაში და ჩააწურეთ ავიკადოს.
დაჭერით წვრილად: პომიდორი, ხახვი, მწვანე წიწაკა და მწვანილები. მოაყარეთ ავოკადოს ფაფას.
დაამატეთ მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით.