ინგრედიენტები
ვაშლი - 4 ცალი
დაფქული ნიგოზი - 2 სკ
კვერცხი - 1 ცალი
თაფლი - 2 სკ
მზა ცომი
მომზადების წესები
გაყინეთ ცომი. გააცხელეთ ღუმელი 200 °- მდე.
გარეცხეთ ვაშლი, ამოჭერით ბირთვი ღეროს მხრიდან.
შეურიეთ თაფლს დაფქული ნიგოზი.
რაც შეიძლება მჭიდროდ შეავსეთ ვაშლის ბირთვი ამ ნარევით.
გააფორმეთ ცომი და გაჭერით 4 კვადრატად. მოათავსეთ ვაშლი თითოეულ ცენტრში.
კუთხეებიდან ამოიღეთ ცომი და დააკავშირეთ ვაშლის ზედა ნაწილში.
გატეხეთ კვერცხი და წაუსვით ცომს.
მოათავსეთ ვაშლები ღუმელში და გამოაცხვეთ 15-20 წუთის განმავლობაში.