პიკო დე გალო – ესპანური აპეტაიზერის ძალიან მარტივი რეცეპტი

პიკო დე გალო – ესპანური აპეტაიზერის ძალიან მარტივი რეცეპტი

ინგრედიენტები

პომიდორი - 4 ცალი

ხახვი - 1 ცალი

მწვანე წიწაკა - 2 ცალი

ლიმონი - 1 ცალი

სასურველი მწვანილი

კარტოფილის ჩიფსი

მომზადების წესები

გაასუფთავეთ თესლებისაგან პომიდორი და მწვანე წიწაკა. დაჭერით წვრილად, მოათავსეთ ჯამში.

მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მწვანილები გემოვნებით.

ბოლოს ჩააწურეთ ლიმონი და მიირთვით ჩიფსებთან ერთად.

შესაძლებელია პიკო დე გალოს გაურიოთ არაჟანი, ავოკადო ან მიირთვათ ხორცთან ერთად, უმჯობესია ქათმის ფილე.