ინგრედიენტები
კვერცხი - 4 ცალი
შაქარი - 500 გრ
არაჟანი - 200 გრ
გამდნარი კარაქი - 200 გრ
ფქვილი - 300 გრ
ვაშლი - 4 ცალი
რძე - 3 სკ
კაკაო - 3 სკ
ლიმონის წვენი - 1 სკ
გამაფხვიერებელი - 10 გრ
ზეთი - 1 ჩკ
ვანილი
მომზადების წესები
ათქვიფეთ 4 ცალი კვერცხის გული 200 გრ შაქართან ერთად. დაამატეთ არაჟანი და გამდნარი კარაქი.
მოაყარეთ: გამაფხვიერებელი, ვანილი და ფქვილი.
მოათავსეთ საცხობ ფორმაზე და გამოაცხვეთ დაახლოებით 170–180 გრადუსზე, 45 წუთის განმავლობაში.
გახეხეთ ვაშლი და დაამატეთ ლიმონის წვენი.
გადაუსვით გამომცხვარ ბისკვიტს და შედგით ისევ ღუმელში, დაახლოებით 5 წთ.
ათქვიფეთ 4 ცალი კვერცხის ცილა.