ინგრედიენტები
ბადრიჯანი - 4 ც
კვერცხი - 2 ც
ფქვილი - 200 გრ
იოგურტი - 30 გრ
მომზადების წესები
დავჭრათ ბადრიჯანი ჩხირებად, ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში 3-5 წუთის განმავლობაში.
პარალელურად, ავთქვიფოთ 2 ცალი კვერცხი, დავამატოთ ფქვილი და იოგურტი. იოგურტი შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ არაჟნით.
ამ მასაში ამოვავლოთ მოხარშული ბადრიჯნის ჩხირები და შევწვათ ტაფაზე ორივე მხრიდან და ვუალა! ჩვენი ბადრიჯნის ხრაშუნა ჩხირებიც მზადაა!