ინგრედიენტები
თევზის კონსერვი (სარდინები) - 200 გ
სტაფილო - 1
კარტოფილი - 3 ცალი
წყალი - 1 -1.2ლ
ხახვი - 1 თავი
მარილი და პილპილი
კამა
მომზადების წესები
წვრილად დაჭრილი ხახვი და გახეხილი ან დაჭრილი სტაფილო მოშუშეთ ცოტაოდენ კარაქში.
დაამატეთ კუბაბად დაჭრილი კარტოფილი, დაასხით წყალი და წამოადუღეთ. ხარშეთ დაახლოებით 15 წუთი, სანამ კარტოფილი არ დარბილდება.
ამის შემდეგ დაამატეთ თევზის კონსერვი და კვლავ წამოადუღეთ.
შემდეგ დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით, დაჭრილი კამა და სუპი მზადაა!