ინგრედიენტები
ღორის ხორცი - 1 კგ
მაწონი - 2 ს.კ
პილპილი
ძმარი - 1.5 ს.კ
წითელი ხახვი
დაფნის ფოთოლი
მომზადების წესები
დაჭრილ ხორცს დაამატეთ დაჭრილი ხახვი, ძმარი, პილპილი, მარილი, მაწონი და დაფნა. კარგად აურიეთ და შედეთ მაცივარში 1 ღამით. მაწონი ხორცს დაარბილებს და უფრო წვნიანსა და გემრიელს გახდის.
მარინადიის შემდეგ ხორცი წამოაგეთ შამფურზე და შეწვით ჩვეულებრივი ტრადიციული მწვადის მსგავსაც ნაკვერჩხალზე ან ტაფაზე.