ცეზარის ვრაპი ქათმით - კვირის რჩეული კერძი კაფე “პიატოში“

ცეზარის ვრაპი ქათმით - კვირის რჩეული კერძი კაფე “პიატოში“

ინგრედიენტები

ქათმის ფილე - 120 გ

აისბერგის ფურცლები - 100 გ

ტორტილასი (სომხური ლავაში)

კვერცხი - 2 ცალი

ზეითუნის ზეთი - 70 მლ

ლიმონის წვენი - 30 მლ

მარცვლოვანი მდოგვი - 25 გ

პარმეზანი - 50 გ

პილპილი

მომზადების წესები

ქათმის ფილე შევბრაწოთ მცირე რაოდენობის ზეთში და დავჭრათ წვრილად.

დავანაწევროთ აისბერგის ფურცლებიც. უნდა მოვამზადოთ სპეციალური დრესინგი: 2 კვერცხი ავთქვიფოთ ზეითუნის ზეთთან ერთად და მიღებული მასას ბლენდერში ნელ-ნელა დავუმატოთ ლიმონის წვენი, მარცვლოვანი მდოგვი და პარმეზანი.

დრესინგი შევურიოთ ქათმისა და აისბერგის ფურცლებს. მიღებული მასა კი გადავახვიოთ ტორტილასში.