ინგრედიენტები
წყალი - 6 ჭიქა
ზეთი - 1 სკ
მარილი - 1 სკ
მაკარონი - 250 გ
სიმინდის სახამებელი - 3 სკ
სასურველი სანელებლები
მომზადების წესები
თბილ წყალში ჩაყარეთ მარილი, ჩაასხით ზეთი და დაახურეთ თავი. რომ ადუღდება, ჩაყარეთ მაკარონი და ხარშეთ 6-7 წუთით.
მაკარონი გადაწურეთ, გადაასხით ცივი წყალი და მაქსიმალურად დაწრიტეთ. შემდეგ გადაიტანეთ ჯამში, მოაყარეთ სიმინდის სახამებელი და ამოურით.
ტაფაზე ზეთი გააცხელეთ და ნაწილ-ნაწილ დაბრაწეთ მაკარონი.
შემწვარ მაკარონს დაუმატეთ მარილი და სუნელები (წითელი და შავი პილპილი, ჩილი, გამხმარი ქინძი... ) გემოვნებით.