"ამსტრონგი" გახსოვთ ამ შესანიშნავი ნამცხვრის გემო?

ინგრედიენტები

კვერცხი - 4 ცალი

შაქარი - 500 გრ

კარაქი - 100 გრ

მაწონი - 1 ქილა

სოდა ძმრით

კაკაო - 4 სკ

მარილი - 1/4 ჩკ

ვანილი - 1 შეკვრა

ფქვილი - 2,5 ჭიქა

კრემი

კარაქი 400 გრ

მოხარშული შესქელებული რძე

ვანილი

მომზადების წესები

4 კვრცხი  და  500 გრ  შაქარ  კარგად  ავთქვიფოთ. შევურიოთ 100  გრ  გამდნარ  არაქი, 1 ქილა  მაწონი,  1  ჩკ  სოდა + 2 ჩკ  ძმარი, 4  სკ  კაკაო,  ვანლი, მარილი  და  2,5  ჭიქა  ფქვილი.

გავყოთ  ცომი 4  ნაწილად   და  გამოვაცხოთ  ცხიმწასმულ  მრგვალ  ფორმებში  200  გრადუსზე.

კრემი:   400  გრ  კარქი  ავთქვიფოთ კარგად,  შევურიოთ  1  ქილა  მოხარშული, შესქელებული რძე  და  ვანილი.

მომზადება:  ფენებს  წავუსვათ კრემი  და  მოვაყაროთ  მსხვილად  დაჭრილი ნიგოზი. ბოლო  ფენას  მოვასხათ  მინანქარი  და  შევდგათ  ნამცხვარი  მაცივარში.