კომბოსტოს არომატული წვნიანი ზამთრის ცივი დღეებისთვის

კომბოსტოს არომატული წვნიანი ზამთრის ცივი დღეებისთვის

ინგრედიენტები

ღორის ხორცი - 300 გ

ქათმის ხორცი - 600 გ

შებოლილი ძეხვი

სალა - 50 გ

კომბოსტოს მწნილი - 500 გ

კარტოფილი - 2 ცალი

ხახვი - 1 ცალი

ნიორი - 2 კბილი

პაპრიკა - 1 ჩ/კ

კვლიავი და მარილი - გემოვნებით

მომზადების წესები

ხორცი და ძეხვი დაჭერით ერთი ზომის ნაჭრებად.

ღორის და ქათმის ხორცი დაბრაწეთ, ბოლოს კი დაუმატეთ ძეხვი.

დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოთუშეთ 2 წუთი. ამის შემდეგ დაუმატეთ პაპრიკა, კარგად აურიეთ და ცხელი წყალი ისე, რომ მასა კარგად დაიფაროს.

თავზე დაახურეთ და დაბალ ცეცხლზე გააჩერეთ დაახლოებით 1,5 საათი.

კარტოფილი დაჭერით , ხორცი ამოიღეთ ბულიონიდან და ჩაყარეთ კარტოფილი. გააჩერეთ 5 წუთი.

დაუამტეთ მარილი, კვლიავი, კომბოსტო და გააჩერეთ, სანამ კარტოფილი არ მოიხარშება.

დააბრუნეთ ხორცი წვნიანში და აადუღეთ.