ინგრედიენტები
ხორცი - 500 გ
ხახვი - 2 თავი
ნიორი - 3 კბილი
პრასი - 150 გ
ბრინჯი - 1/2 ჩ/ჭ
ოხრახუში და ქინძი - 50-50 გ
წიწაკა და მარილი - გემოვნებით
კეჟერა ფხალის ან კომბოსტოს ფოთლები
მომზადების წესები
გაატარეთ ხორსაკეპში ხორცი, ხახვი, ნიორი. ცხიმში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი პრასი, ბრინჯი, შეურიეთ ხორცს, დუამატეთ დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში,წიწაკა და მარილი-გემოვნებით.
მოწალეთ კეჟერა ფხალის ფოთლები, ( შეიძლება კომბოსტოს ფოთლებიც).მოათავსეთ შიგ თითო ს.კ ფარში. ჩადეთ ქვაბში, დაასხით მარილიანი მდუღარე წყალი ისე, რომ შემოადგეს.
ხარშეთ თავდაუხურავად.