ნამდვილი აჭარული ტოლმა!

ნამდვილი აჭარული ტოლმა!

ინგრედიენტები

ხორცი - 500 გ

ხახვი - 2 თავი

ნიორი - 3 კბილი

პრასი - 150 გ

ბრინჯი - 1/2 ჩ/ჭ

ოხრახუში და ქინძი - 50-50 გ

წიწაკა და მარილი - გემოვნებით

კეჟერა ფხალის ან კომბოსტოს ფოთლები

მომზადების წესები

გაატარეთ ხორსაკეპში ხორცი,  ხახვი,  ნიორი. ცხიმში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი პრასი,  ბრინჯი, შეურიეთ ხორცს, დუამატეთ დაჭრილი  ქინძი და ოხრახუში,წიწაკა და მარილი-გემოვნებით.

მოწალეთ კეჟერა ფხალის ფოთლები, ( შეიძლება კომბოსტოს ფოთლებიც).მოათავსეთ შიგ თითო ს.კ ფარში. ჩადეთ ქვაბში, დაასხით მარილიანი მდუღარე წყალი ისე, რომ შემოადგეს.

ხარშეთ თავდაუხურავად.