ინგრედიენტები
ბროკოლი - 300 გ
ხახვი - 1 პატარა თავი
ნიორი - 1 კბილი
ნაღები - 120 მლ
ყველი ედამერი - 50 გ
ყველი გაუდა - 30 გ
მოცარელა ან სულგუნი - 50 გ
მარილი
ზეითუნის ზეთი
მომზადების წესები
ხახვი და ნიორი მოვშუშოთ ზეთში მაღალ ცეცხლზე. დავუმატოთ დაჭრილი და გარეცხილი ბროკოლი, დავასხათ ნაღები და წამოვადუღოთ.
დაახლოებით 5-7 წუთში გადავიტანოთ ეს მასა ბლენდერში და ავთქვიფოთ.
კრემ-სუპი ჩავაბრუნოთ ქვაბში და წამოვადუღოთ, დავუმატოთ 3 სახეობის ყველი, შევკაზმოთ მარილით. სუპი შეგვიძლია ანადუღარი წყლით გავათხელოთ.