ღორის ხორცი ჩიმიჩურის სოუსით

ღორის ხორცი ჩიმიჩურის სოუსით

ინგრედიენტები

ჩიმიჩურის სოუსი

ოხრახუში - 1 კონა

დაჭრილი ორეგანო - 2-3 ს/კ

ნიორი - 3 კბილი

სიმინდის ზეთი - 2/3 ჭიქა

ბალზამიკო - 3 ს/კ

ხმელი წითელი წიწაკა - 1 ჩ/კ

მარილი - 1 ჩ/კ

პილპილი

ლიმონის წვენი

ღორის ხორცი - 700 გ

მომზადების წესები

ყველა ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტი მოვათავსოთ ბლენდერში და ერთიან მასად ვაქციოთ. ღორის ხორცი შევწვათ

ტაფაზე ორივე მხრიდან. ამოვიღოთ გაშლილ თეფშზე და მოვასხათ სოუსი.