ინგრედიენტები
რუხი პურის ფუნთუშა - 1 ცალი
სალათის ფოთოლი - 2 ცალი
მოხარშული ან შემწვარი ქათმის ხორცი - 3 პატარა ნაჭერი
ბარდა, კონსერვირებული - 1 ს/კ
არაჟანი - 1-2 ჩ/კ
კეტჩუპი
მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
არაჟანში ავურიოთ მარილი, პილპილი და ბარდა, ავსრისოთ ჩანგლით.
პური გავჭრათ, დავაფინოთ სალათის ფოთლები.
წავუსვათ მომზადებული მასა, დავაწყოთ ქათმის ხორცის ნაჭრები და მოვასხათ კეტჩუპი.