ნომერ პირველი კერძი სადღესასწაულო სუფრაზე - წვნიანი და საოცრად გემრიელი თევზი ფოლგაში!

ნომერ პირველი კერძი სადღესასწაულო სუფრაზე - წვნიანი და საოცრად გემრიელი თევზი ფოლგაში!

ინგრედიენტები

ნებისმიერი თეთრი თევზის ფილე, - 2 ნაჭერი

ხახვი - 1/2 თავი

ლიმონი - რამენიმე ნაჭერი

დაფნის ფოთოლი - რამდენიმე ცალი

პომიდორი 1 ცალი

მარილი და პილპილი

მომზადების წესები

დაჭერით თევზი სტეიკებად.

ლითონის ფირფიტაზე დააფინეთ ფოლგა და დაალაგეთ მასზე ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და ლიმონის ნაჭრები.

ზემოდან დაალაგეთ თევზის სტეიკები. მოაყარეთ მატილი და პილპილი. მოასხით ლიმონის წვენი, ხოლო ზემოდან დაალაგეთ წრეებად დაჭრილი პომიდორი და დაფნის ფოთლები.

შემოახვიეთ ფოლგა, შედგით 180-200 გრადუსზე ღუმელში დაახლოებით 15 წუთით.

გემრიელად მიირთვით!