ინგრედიენტები
ნებისმიერი თეთრი თევზის ფილე, - 2 ნაჭერი
ხახვი - 1/2 თავი
ლიმონი - რამენიმე ნაჭერი
დაფნის ფოთოლი - რამდენიმე ცალი
პომიდორი 1 ცალი
მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
დაჭერით თევზი სტეიკებად.
ლითონის ფირფიტაზე დააფინეთ ფოლგა და დაალაგეთ მასზე ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და ლიმონის ნაჭრები.
ზემოდან დაალაგეთ თევზის სტეიკები. მოაყარეთ მატილი და პილპილი. მოასხით ლიმონის წვენი, ხოლო ზემოდან დაალაგეთ წრეებად დაჭრილი პომიდორი და დაფნის ფოთლები.
შემოახვიეთ ფოლგა, შედგით 180-200 გრადუსზე ღუმელში დაახლოებით 15 წუთით.
გემრიელად მიირთვით!