ინგრედიენტები
ხმელი არომატული სუნელები - ორეგანო, რეჰანი ან რაიმე სხვა
ძმარი
ყველი პარმეზანი - 60 გ
ზეითუნის ზეთი
კონსერვირებული სიმინდი - 200 გ
თინუსი საკუთარ წვენში, დაკონსერვებული - 300 გ
სალათი აისბერგი - 1 კონა
მომზადების წესები
სალათა გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით.
გადაიტანეთ სასალათეში.
სიმინდს და თევზს გადაუწურეთ წვენი.
თევზი ჩანგლით დაანამცეცეთ. ორივე მათგანი დაამატეთ სალათს.
შემდეგ მოასხით ზეთი, ძმარი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, სუნელები და ამოურიეთ. თეფშზე გადაიტანეთ და ზემოდან ყველი მოახეხეთ