როგორ შევინახოთ ფეიხოა ცოცხლად?

როგორ შევინახოთ ფეიხოა ცოცხლად?

ინგრედიენტები

ფეიხოა - 1 კგ

შაქარი - 1200 გრ

მომზადების წესები

კარგად დამწიფებული ფეიხოა გარეცხეთ, შეამშრალეთ და გახეხეთ სახეხზე ან გაატერეთ ხორცსაკეპში.

მოაყარეთ შაქარი, ამოურიეთ და გააჩერეთ 3 დღე.

პერიოდულად ამოურიეთ, რათა შაქარი კარგად გადნეს.

ჩაასხით გასტერილებულ ქილებში, დაახურეთ თავი მჭიდროდ და შეინახეთ მშრალ, გრილ ადგილას.