ინგრედიენტები
მაკარონი (ნიჟარები) - 450 გ
ქათმის გულ-მკერდი ან ფილე - 2 ნაჭერი
პომიდორი - 100 გ
მწვანე ხახვი
მოცარელა - 250 გ
დაბრაწული ბეკონი - 450 გ
მაიონეზი - 230 გ
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
მოხარშეთ მაკარონი, გაწურეთ კარგად და გადაავლეთ ცივი წყალი.
აიღეთ თასი და შეურიეთ მაიონეზი და წყალი.
ამასობაში, კუბებად დაჭერით პომიდორი, მწვანე ხახვი კი - წვრილად.
აიღეთ ღრმა თასი,მოათავსეთ მასში მაკარონი, შემდეგ კუბებად დაჭრილი ქათმის ფილე, პომიდორი,მწვანე ხახვი და ბეკონი. დაუმატეთ მარილი და პილპილი. აურიეთ კარგად და ბოლოს დაუმატეთ მაიონეზის სოუსი.