ინგრედიენტები
ქათმის ფილე - 1 ცალი
მაკარონი - ნებისმიერი სახეობის, 150 გ
ხახვი - 1 თავი
კარაქი - 15 გ
თეთრი მშრალი ღვინო - 100 მლ
ნაღები - 3 ს/კ
ქონდარი - დაფქული, მწიკვი
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
მოხარშეთ მაკარონი მარილწყალში. გადაწურეთ.
გაფცქვენით და დაჭერით ხახვი, მოხრაკეთ კარაქში. დაასხით ხახვს ღვინო და ხარშეთ 2-3 წუთი. შემდეგ დაუმატეთ დაჭრილი ქათმის ფილე.
თუშეთ ხორცი ღვინოში 7-8 წუთი. თან პერიოდულად ურიეთ.
გადმოდგით ტაფა ცეცხლიდან, დაუმატეთ ნაღები და მაკარონი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ქონდარი. ამოურიეთ და გემრიელად მიირთვით!