ნაყინი არაჟნით - მარტივი და ხელმისაწვდომი

ნაყინი არაჟნით - მარტივი და ხელმისაწვდომი

ინგრედიენტები

შაქარი - 75 გ ან გემოვნებით

არაჟანი - 300 გ, მაღალცხიმიანი

მოცხარი, მოცვი, ჟოლო, მარწყვი ან ნებისმიერი გაყინული კენკრა - 300 გრ

მომზადების წესები

ყველა ინგრედიენტი ერთად მოვათავსოთ და ბლენდერით კარგად ავთქვიფოთ.

ხილს წინასწარ ნუ გაადნობთ. გადავიტანოთ კონტეინერში და გავყინოთ.

2 საათში პირდაპირ კონტეინერშივე ავთქვიფოთ ხელის ბლენდერის დახმარებით.

ეს პროცედურა გავიმეოროთ 2-ჯერ, 1 საათის ინტერვალით, რათა არ დაკრისტალდეს და თანაბრად გაიყინოს.