ინგრედიენტები
მდუღარე წყალი - 250 მლ
თაფლი - 2 ს/კ
შაქარი - 100 გ
მცენარეული ზეთი - 100 მლ
ფქვილი - 300-400 გ
სოდა - 1 ჩ/კ
მარილი - მწიკვი
მომზადების წესები
დაუმატეთ ფქვილს სოდა.
მდუღარე წყალსი გახსენით თაფლი,დაუმატეთ შაქარი, მცენარეული ზეთი და მარილი. აურიეთ ინგრედიენტები კარგად.
დაუმატეთ ეს მასა ფქვილს და მოზილეთ ცომი.
ცომი გადაიტანეთ საცხობ ფორმებში. გაითვალისწინეთ ფორმები შეავსეთ ნახევრად,რადგან ცომი ცხობის დროს უფრო ამოვა. შეგიძლიათ, აქვე დაუმატოთ ნიგოზი ან კენკრა.
შედგით 200 გრადუსამდე წინასწარ გახურებულ ღუმელში და გამოაცხვეთ 20 წუთი!