ინგრედიენტები
50 გრამი მწვანე ლობიო ფრანგული მოგრძო
50 გრამი ბულგარული წითელი ან ყვითელი
1 ცალი კვერცხი
50 გრამი თინუსი
100 გრამი კარტოფილი
50 გრამი პომიდორი ჩერი
20 გრამი ანჩოუსი
40 გრამი სალათის ფურცელი "რომანო"
მწიკვი მარილი
მწიკვი პილპილი
120 გრამი ლიმონის წვენი
1 ს/კ მდოგვი დიჟონი
1 ს/კ თაფლი
20 გრამი შავი ზეთის ხილი
50 გრამი ზეთი
მომზადება
პირველ რიგში მოამზადეთ დრესინგი კარგად ათქვიფეთ ლიმონის წვენი,ზეთი,მარილი და შავი პილპილი ამის შემდეგ კიდევ დაამატეთ დიჟონის მდოგვი და 1 სუფრის კოვზი თაფლი კიდევ ათქვიფეთ.
შემდეგ შეგიძლიათ დაიწყოთ სალათის აწყობა ამისათვის უნდა გქონდეთ წინასწარ გამზადებული მოხარშული კვერცხი მსუბუქად მობრაწული ფრანგული ლობიო მოხარშული კარტოფილი,დანარჩენი იგრედიენტები ერთმანეთში უნდა გადაურიოთ სალათის ფოთლები და ბოსტნეული გადაურიეთ დრესინგში.
თეფშზე სერვირებისას შემოაწყვეთ მოხარშული და დაჭრილი კვერცხი ასევე მოაყარეთ ზეთის ხილი,ზემოდან დაადეთ თინუსი და ანჩოუსის 2-3 ნაჭერი.