ყვავილოვანი კომბოსტოს ,,ჭვიშტარი''

ყვავილოვანი კომბოსტოს ,,ჭვიშტარი''

ინგრედიენტები

300   გრამი ყვავილოვანი კომბოსტო

300   გრამი იმერული ყველი

3   / ფქვილი

1   ცალი კვერცხი

მარილი

პილპილი

მომზადებ

ყვავილოვანი კომბოსტო დააქუცმაცეთ ისე, რომ ფქვილის კონსისტენცია მიიღოს. ჯამში მოათავსეთ დაფქული ყვავილოვანი კომბოსტო, გახეხილი ყველი, კვერცხი და ფქვილი. მარილი მოაყარეთ იმის მიხედვით, თუ როგორი მარილიანობის ყველი გაქვთ. მოაყარეთ პილპილი.

ლანგარზე მოათავსეთ საცხობი ქაღალდი და გადაიტანეთ მასა. მიეცით სასურველი ფორმა. გამოაცხვეთ 200° გრადუსზე 15-20 წთ. (გაოქროსფერებამდე).