ინგრედიენტები
5 ცალი პომიდორი
3 ცალი ბულგარული წითელი
1 კბილი ნიორი
70 გრამი მწვანე ხახვი
1 ს/კ ზეთი
1 ს/კ ტომატ პასტა
1 ჩ/კ როზმარინი
1 ჩ/კ ორეგანო
1 ჩ/კ დაფქული ქინძი
600 მლ/ლ წყალი
1 ცალი გალინა ბლანკას კუბი
გემოვნებით მარილი
გემოვნებით პილპილი
სურვილისამებრ პარმეზანი
სურვილისამებრ სუხარი
მომზადება
ღრმა ქვაბში ჩაასხით ზეთი და ნიორი მოთუშეთ დაუმატეთ მწვანე ხახვი, პომიდორი,წითელი ბულგარული,ტომატ პასტა მოთუშეთ დაბალ ცეცხლზე.
ცალკე ადუღე ულ წყალში გახსენით "გალინა ბლანკას"კუბი და ჩაასხით ქვაბში.
როცა წვნიანი ადუღდება დაუმატეთ როზმარინი,ორეგანო,დაფქული ქინძი,მარილი,პილპილი გემოვნებით ადუღეთ კიდევ ცოტა ხანს და გადაიტამეთ მთლიანი მასა ბლენდერში კარგად დააბლენდერეთ მიღებული მასა დაასხით თეფშზე.
თეფშზე სურვილისამებრ დაუმატეთ პარმეზანი და სუხარი.