ინგრედიენტები
2 ცალი კვერცხი
2 ნაჭერი პური
150 გრამი რძე
80 გრამი კენკრა
1 ს/კ შაქარი
1/2 ჩ/ჭ დარიჩინი
1/2 გრამი ვანილი
მწიკვი მარილი
ზეთი შესაწვავად
მომზადება
ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი დაუმატეთ რძე,მარილი,დარიჩინი,ვანილი.
ამოავლეთ პურის ნაჭრები და მოათავსეთ ცხელ ზეთიან ტაფაზე როცა პური თქვენთვის სასურველ დონეზე დაიბრაწება გადმოიტანეთ ცელკე თეფშზე.
ტაფაზე დაყარეთ კენკრა და დაამატეთ შაქარი დაელოდეთ 3-4 წუთი სანამ კარგად ადუღდება როცა სოუსს მიიღებთ დაასხით ფრანგულ ტოსტს.
გემრიელად მიირთვით.