ინგრედიენტები:
ხორცი – 700 გ
სტაფილო (დიდი) – 3 ცალი.
ხახვი – 2 ც.
ბრინჯი – 1 კგ
მარილი – გემოვნებით
წიწაკა – გემოვნებით
სანელებლები გემოვნებით
სოიოს სოუსი – გემოვნებით
მომზადება
ღრმა ტაფის ძირში მოაყარეთ დაჭრილი ხორცი ან ფრინველი.
დაამატეთ და შეწვით საშუალო ზომის გახეხილი სტაფილო ხორცთან.
როდესაც ყველაფერი ოქროს ქერქით იქნება დაფარული, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.
რაც შეეხება სანელებლებს: დაამატეთ მხოლოდ წიწაკა და მარილი, რომ მიიღოთ “ბუნებრივი პროდუქტი”.
25-30 წუთის განმავლობაში, შეწვით საშუალო სითბოზე. შემდეგ დაამატეთ ბრინჯი.
დაასხით მდუღარე წყალი ყველაფერზე. დარწმუნდით, რომ „მოაყარეთ“ ბრინჯი წყლის უკეთესი აორთქლებისთვის. დაბალ სითბოზე, გაწურეთ ბრინჯი.
დაამატეთ მარილი, წიწაკა და გემოვნებით დაამატეთ სანელებლები წყალში. ბრინჯის მოსადუღებლად, 3-ჯერ დაამატეთ წყალი.
როდესაც ყველაფერი გაჯერებულია და წყალი აორთქლდება, ფლოვი მზად არის.