ინგრედიენტები:
ახალი ქინძი (ქინძი) 2 კონა
ტარხუნა 3 კონა
ცხვრის მხრები 2 ცალი
მწვანე ხახვი 2 კონა
ოხრახუში 2 კონა
თეთრი მშრალი ღვინო 500 მლ
მწვანე ტყემალი გემოვნებით
მარილი გემოვნებით
მომზადება
ამოიღეთ ხორცი ძვლიდან – შეგიძლიათ სთხოვოთ ბაზარზე გამყიდველს ამის გაკეთება თქვენთვის. ძვლების შენახვა შესაძლებელია მომავალი ბულიონებისთვის. დავჭრათ ნაწილებად და ჩავდოთ სქელი ფსკერის კონტეინერში.
ყველა მწვანილი წვრილად დაჭერით, სქელი ღეროების მოჭრის შემდეგ დაასხით ხორცი.
ჩაასხით ღვინო, დაახურეთ თავსახური, დადგით პატარა ცეცხლზე დაახლოებით ერთი საათის განმავლობაში.
როცა ხორცი მზად იქნება, დაუმატეთ ტყემალი გემოვნებით, ყველაფერი აურიეთ და კიდევ ათი წუთი გააჩერეთ ცეცხლზე. მარილი გემოვნებით და მიირთვით.