ბანანის ნაცვლად შეგიძლიათ სხვა ხილის პიურე გამოიყენოთ, მაგალითად ვაშლის ან ატმის. სურვილისამებრ, დაუმატეთ ცოტაოდენი დარიჩინი.
ინგრედიენტები
150 მლ/ლ რძე
2 ს/კ შვრიის ფანტელი
ბანანის პიურე გემოვნებით
მომზადება
რძე და შვრია ცეცხლგამძლე ჯამში ან პატარა ქვაბში მოათავსეთ და მაღალ ტემპერატურაზე 2 წუთით ხარშეთ და თან ურიეთ.
გადმოდგით გაზქურიდან, მოურიეთ, რამდენიმე წუთით დააცადეთ გასქელდეს და გაგრილდეს.
როცა შვრია გაგრილდება და შესქელდება შეურიეთ ბანანის პიურე.