ინგრედიენტები
300 გრამი ლორი
2 ცალი პომიდორი
2 ცალი ბულგარული წიწაკა
400 გრამი მაკარონი
300 გრამი დაკონსერვებული სიმინდი
200 გრამი ყველი
მაიონეზი გემოვნებით და სურვილისამებრ
მომზადება
მოხარშეთ მაკარონი მარილიან წყალში (უმჯობესია გამოიყენოთ ხვეული ან სპირალის ფორმის იტალიური მაკარონი). გადაწურეთ წყალი დადგით მაკარონი გასაგრილებლად.
2 ცალი პომიდორი(ან 4 ცალი პომიდორი ჩერი) და ბულგარული წიწაკა დაჭერით კუბიკებად; ლორი დაჭერით თხელ ფირფიტებად; გახეხეთ ყველი მსხვილ სახეხზე.
შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთს, სურვილისამებრ მაიონეზიც.