ქათმის კუჭმაჭი

ქათმის კუჭმაჭი

ინგრედიენტები

ქათმის ღვიძლი და კუჭი

1   თავი ხახვი

1   თავი ნიორი

ნიგოზი

2   ს/კ ძმარი

1   ცალი ბროწეული

1   ჩ/კ უცხო სუნელი

1   ჩ/კ ქონდარი

1   ჩ/კ ხმელი ქინძი

1/2  ჩ/კ ყვითელი ყვავილი

მარილი და პილპილი გემოვნებით

1   კონა ქინძი

მომზადებ

მოვხარშოთ ქათმის კუჭი და ღვიძლი, დავჭრათ პატარა კუბიკებად.

ცალკე თასში ჩავყაროთ გატარებული ნიგოზი. დავამატოთ უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი, ქონდარი. ჩავაჭყლიტოთ 1 თავი ნიორი და დავუმატოთ 1 ცალი ძალიან წვრილად დაჭრილი ხახვი და 2 სადილის კოვზი ძმარი. მოვაყაროთ ცოტა მარილი და პილპილი. დავასხათ ცოტა ადუღებული წყალი და ავურიოთ.

შემდეგ ეს მასა შევურიოთ კუჭ-ღვიძლის დაჭრილ კუბიკებს, მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი, ბროწეული და კვლავ ამოვურიოთ.