პამიდორი კორეულად

პამიდორი კორეულად

ინგრედიენტები

2   კგ. პომიდორი

4   ცალი ბულგარული წიწაკა

2   თავი ნიორი

2   ცალი წითელი ცხარე წიწაკა

მწვანილი

100   გრამი ძმარი

100   გრამი მცენარეული ზეთი

100   გრამი შაქარი

2   ს/კ მარილი

მომზადებ

წიწაკა, ნიორი და 2 ცალი წითელი ცხარე წიწაკა გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მოურიეთ.

დაჭერით მწვანილი.

სამ-ლიტრიან ქილაში ფენებად ჩააწყვეთ მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი, ბოსტნეულის მასა და მწვანილი. დააფარეთ ქილას თავსახური და შედგით მაცივარში თავდაყირა. ამ “ხრიკით” 8 საათის შემდეგ კერძის ზედა ნაწილი მზად იქნება. შემდეგ უკვე შეგიძლიათ ჩვეულებრივ, წაღმა მდგომარეობაში შეინახოთ.

საღამოს გაკეთებული პამიდორი კორეულად დილას უკვე მზადაა!

მომდევნო დღეს ბევრად  გემრიელია!