ინგრედიენტები
300 გრამი ძროხის ხორცი
50 გრამი კიბორჩხალას ჩხირები
300 გრამი კარტოფილი
100 გრამი კიტრი
100 გრამი მწვანე სალათა
3 ცალი კვერცხი
20 გრამი ცხარე კეტჩუპი
150 გრამი მაიონეზი
პილიპილი, მარილი გემოვნებით
მომზადება
ხორცი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. შემდეგ ამოვიღოთ, შევწვათ ტაფაზე და დავჭრათ საშუალო ზომის კუბიკებად.
კიბორჩხალას ჩხირები დავჭრათ პატარა ნაჭრებად – კიტრი კუბიკებად. მწვანე სალათა დავკეპოთ.
კვერცხი მოვხარშოთ და წვრილად დავჭრათ. კარტოფილი მოვხარშოთ, გავაცალოთ კანი და დავჭრათ კუბიკებად. პროდუქტები ერთმანეთს შევურიოთ, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დავასხათ მაიონეზი, კეტჩუპი, ავურიოთ და მოვრთოთ სალათის ფოთლებით. გემრიელად მიირთვით!