ინგრედიენტები
3 ცალი კომში
80 გრამი ქიშმიში
70 გრამი ჩირეული
2 ს/კ თაფლი
50 გრამი კარაქი/ზეთი
მწიკვი მარილი
2 ს/კ ნიგოზი
მომზადება
კომშს გამოაცალეთ გულები და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 15-20 წუთი.
ტაფაზე მოათავსეთ კარაქი/ზეთი დაამატეთ ქიშმიში და ჩირეული მოთუშეთ 2-3 წუთი დაუმატეთ თაფლი და გატარებული ნიგოზი მწიკვი მარილი კიდევ ცოტა ხანს მოთუშეთ.
მიღებული მასით გატენეთ გამომცხვარი კომში და კიდევ აცხვეთ 10 წუთი.