მარწყვის სუპი

მარწყვის სუპი

ინგრედიენტები

1   ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო

1/3  ჭიქა თეთრი შაქარი

2   ჭიქა დაჭრილი მარწყვი

1   ჭიქა ფორთოხლის წვენი

მომზადება

პატარა ქვაბში აურიეთ ღვინო და შაქარი და აადუღეთ. ადუღეთ 5 წუთით, შემდეგ გადმოდგით გაზქურიდან და გააგრილეთ.

მარწყვი და ღვინის ნაზავი ბლენდერში გადაიტანეთ. თქვიფეთ ძალიან გლუვი მასის მიღებამდე და შემდეგ შეურიეთ ფორთოხლის წვენი. მირთმევამდე 3 საათით გააგრილეთ.