ინგრედიენტები
1 კგ. საქონლისა და ღორის ფარში
1 ცალი კვერცხი
3 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
1 ცალი კარტოფილი
1 ცალი სტაფილო
1 კონა ქინძი და ოხრახუში
200 გრამი წყალში დამბალი პური
მარილი, წიწაკა, პილპილი
ფქვილი ამოსავლებად
მომზადება
საქონლისა და ღორის ხორცი ხორცსაკეპ მანქანაში გავატაროთ. ასევე გავატაროთ დაჭრილი ხახვი, კარტოფილი, ნიორი, ქინძი, ოხრახუში და წყალში დამბალი პური. სტაფილო შეგიძლიათ გახეხოთ.
ამ ყველაფერს დავამატოთ 1 ცალი კვერცხი, მარილი, წიწაკა, პილპილი და ხელით კარგად ავზილოთ.
დავყოთ პატარა გუნდებად, ფქვილში ამოვავლოთ, კატლეტის ფორმა მივცეთ და ორივე მხრიდან ცხელ ტაფაზე ზეთში შევწვათ.