ინგრედიენტები
1 ს/კ ზეითუნის ზეთი
3 ცალი ბულგარულის რგოლი
3 ცალი კვერცხი
1/4 ჩ/კ მარილი
1/4 ჩ/კ შავი პილპილი
მომზადება
საშუალო ტემპერატურაზე გააცხელეთ ტაფა და დაასხით ზეთი.
ბულგარული წიწაკის 3 ცალი რგოლი ტაფაზე მოათავსეთ და თითოეულ მხარეს 1 წუთით თუშეთ.
კვერცხი პირდაპირ რგოლებში გატეხეთ. დაუწიეთ გაზქურას და წვით დაბალ ტემპერატურაზე 5–10 წუთით ცილის გამყარებამდე.
შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. გემრიელად მიირთვით.