ინგრედიენტები
ნიგოზი - 100 გრ
ვაშლი - 6 ცალი
ქიშმიში - 100 გრ
თაფლი - 3 სკ
ლიმონი - 1 ცალი
დარიჩინი - 1 ჩკ
ნაღები 33% - 100 მლ
კვერცხი - 2 ცალი
მომზადების წესები
ვაშლი გაჭერით ორ ნაწილად და მოათავსეთ საცხობ ფორმაზე, გამოაცხვეთ 40 წუთით 140 გრადუსზე.
ნაღებს დაუმატეთ კვერცხი. შეურიეთ ლიმონი, ნიგოზი, დარიჩინი, ქიშმიში და თაფლი. შეავსეთ ქვედა ნახევრები მიღებული ნარევით და დააფარეთ ზედა ნახევრები. გადაიტანეთ თითოეული ვაშლი ფოლგაში, რომ ხილმა ფორმა შეინარჩუნოს.
გამოაცხვეთ 140 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში.