ინგრედიენტები
ხაჭო 5% - 240 გ
კვერცხი - 1 ც (+ სურვილისამებრ, 2 კვერცხის გული)
შვრიის ფქვილი - 3 სკ
მწიკვი მარილი
ყველი
მომზადების წესები
მოცემული ინგრედიენტებით მოზილეთ ცომი:
მოათავსეთ საცხობ ქაღალდზე. სველი ხელით მიეცით ნავის ფორმა, გაუკეთეთ ჩაღრმავება და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 10 წუთის განმავლობაში.
10 წუთში გამოიღეთ და მოაყარეთ დაბალპროცენტიანი გახეხილი ყველი.
50 გ მოცარელა ლაითი [78 კკალ] და 20 გ მარილიანი ყველი [60 კკალ]) და ისევ შედგით ღუმელში 5 წუთით.
ბოლოს, სურვილისამებრ, მოათავსეთ ხაჭაპურზე კვერცხის გული და შედგით ღუმელში კიდევ 2 წუთით.