ინგრედიენტები
კვერცხი - 5 ცალი
შოკოლადი - 320 გრ
მომზადების წესები
შოკოლადი დაჭერით და ორთქლის აბაზანაზე გაადნეთ. ხშირად ურიეთ, რომ უფრო სწრაფად გადნეს და ერთგვაროვანი მასა მიიღოთ.
კვერცხის ცილა და გული განაცალკევეთ. გამდნარ შოკოლადს ცალ-ცალკე შეურიეთ კვერცხის გულები.
კვერცხის ცილა კარგად გათქვიფეთ ღრუბელივით მასის მიღებამდე (მყარი ბეზე არ გვჭირდება). ნელ-ნელა დაუმატეთ შოკოლადიან მასას და სილიკონის ან ხის კოვზით ამოურიეთ.
გადაიტანეთ ცომი ქაღალდჩაფენილ და ცხიმწასმულ ფორმაში (18 სმ დიამეტრი) და გამოაცხვეთ 160 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში. სურვილისამებრ გააფორმეთ შაქრის ფხვნილით.