ინგრედიენტები
ლაფშა (სწრაფად მოსამზადებელი მაკარონი) - 300 გრ
კვერცხი - 3 ცალი
მწვანე ხახვი - 1 კონა
სოიოს სოუსი - 2 სკ
ბრინჯის ან თეთრი ღვინის ძმარი - 1 ჩკ
მცენარეული ზეთი
სეზამის მარცვლები
მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესები
მოხარშეთ ლაფშა მარილიან წყალში. გადაიტანეთ ცალკე ჯამში და გაწურეთ.
ათქვიფეთ კვერცხი, დაამატეთ: 2სკ წყალი, სოიოს სოუსი და ბრინჯის ძმარი.
ჩაასხით ქვაბში მცენარეული ზეთი, გადაიტანეთ მზა მასა და გამოაცხვეთ ომლეტები.
გადაიტანეთ სამზარეულოს დაფაზე, გააგრილეთ და დაჭერით წვრილად.
დაჭერით წვრილად მწვანე ხახვის თეთრი ნაწილი, დანარჩენი კი დაჭერით 2 სმ სიგრძის ზომებად.
მოთუშეთ და დაამატეთ სეზამის მარცვლები, მარილი და პილპილი გემოვნებით.