ინგრედიენტები
თაფლი, თხევადი - 2 ს.კ
სოუსი
ზეთი
ნიორი - 2 კბილი
მარილი და პილპილი
ორაგულის ფილე - 600 გ
სოიოს სოუსი - 6 ს.კ
ძმარი - 2 ს.კ
ზეთი - 1 ს.კ
მომზადების წესები
გასუფთავებულ თევზს წავუსვათ მარილი, პილპილი და დავჭრათ სასურველ ზომაზე. შევწვათ ზეთიან ცხელ ტაფაზე, კანიანი მხარე -ქვემოთ. წვის დროს ტაფაშივე ჩავაგდოთ დანით გასრესილი ნივრის კბილი.
თევზი გადმოვაბრუნოთ და მოვასხათ ცოტა სოუსი, შემდეგ კვლავ გადავაბრუნოთ და მოვასხათ სოუსის ნაწილი. ასე გავიმეოროთ რამდენჯერმე, სანამ თევზი არ შეიწვება.