ინგრედიენტები
ბადრიჯანი - 1 კგ
პომიდორი - 300 გ
ნიორი - 30 გ
პარმეზანი - 100 გ
ზეთი - 100 მლ
მარილი
შავი პილპილი
მომზადების წესები
ბადრიჯანი გარეცხეთ და გაჭერით შუაზე. წაუსვით გამოსაცხობ ფირფიტას ზეთი, დაალაგეთ ბადრიჯანი, მოასხით ზეთი, მოაყარეთ მარილი.
შეწვით 200 გრადუსზე 15 წუთის განმავლობაში.
პომიდორი დაჭერით კუბიკებად, დაუმატეთ დაჭრილი 3 კბილი ნიორი, მარილი, პილპილი, გახეხილი პარმეზანი,
კოვზით ამოაცალეთ შემწვარ ბადრიჯანს გული, დაჭერით ისიც და აურიეთ პომიდვრის მასაში.
მოათავსეთ გულსართი ბადრიჯანში, მოაყარეთ დარჩენილი პარმეზანი და შეაბრუნეთ ღუმელშ კიდევ 10 წუთით.