ინგრედიენტები
ბადრიჯანი - 3 ცალი
ლიმონი - 1 ცალი
ნიორი - 1 კბილი
ზეითუნის ზეთი - 2 ს/კ
ქინძი - 1 პატარა კონა
მარილი
პილპილი
მომზადების წესები
გაფცქვენით და წვრილად დაჭერით ნიორი. გაჭერით ლიმონი შუაზე და გამოწურეთ.
ბადრიჯანი დაჭერით პატარა კუბიკებად ან წრეებად.
მოხარკეთ ნიორი ზეითუნის ზეთში, დაუმატეთ ბადრიჯანი.
მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.
ხრაკეთ ბადრიჯანი 15 წუთის განმავლობაში, თან უმატეთ ლიმონის წვენი.
შემწვარ ბადრიჯანს მოაყარეთ დაჭრილი ქინძი.